Verzend- en restitutiebeleid

Verzendbeleid

Alle bestellingen worden binnen 1 tot 2 werkdagen (weekenden en feestdagen niet meegerekend) na ontvangst van uw orderbevestigingsmail verwerkt. U ontvangt opnieuw een bericht wanneer uw bestelling is verzonden. 

Als uw bestelling pre-order artikelen bevat dan zal de bestelling worden verzonden wanneer alle artikelen op voorraad zijn. Anders is het beter om twee aparte bestellingen te plaatsen.

Verzendtarieven en schattingen

De levertijden zijn een schatting. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen of verloren pakketjes. Wij gebruiken voor zendingen Bpost of postNL. Verzending is gratis boven € 45 in BE en € 50 in NL.

België           € 5,95

Nederland    € 6,95

Levering in de brievenbus zonder Track & Trace (3,50€) is alleen mogelijk voor kleine artikelen. Bij het afrekenen kunt u deze optie kiezen als uw bestelde producten aan de eisen voldoen. Let er wel op dat deze verzending ongeveer 5 werkdagen kan duren.

Order status

Wanneer uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mailbericht met een volgnummer waarmee u de status kunt controleren. Het kan 48 uur duren voordat de traceergegevens beschikbaar zijn. Als u uw bestelling niet binnen de 5 dagen na ontvangst van de verzendbevestiging hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via info@mieliemacrame.be en stuur ons een mail met uw naam en bestelnummer. Wij zullen dit vervolgens onderzoeken.

 

Restitutiebeleid

Als particuliere consument beschik je over een termijn van 14 dagen retourrecht. Mochten onze producten niet voldoen aan jouw wensen, dan kan je dit melden en terugzenden op voorwaarde dat de verpakking intact is gebleven en indien het geen product is dat speciaal voor jou werd besteld. Daarnaast kunnen producten die afgeprijsd zijn door Solden of een ACTIE ook niet geretourneerd worden. Een geopende verpakking kan je m.a.w. niet meer toelaten af te zien van de aankoop.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Aanvraag verkooppunt